opensofts.org

Home > Videooutputxv Error > Videooutputxv Error

Videooutputxv Error

URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20051212/5a3e45e8/attachment.htm Previous message: [mythtv-users] Xtraview patch (UK DVB), how to apply it? gmail ! This is specific to the fglrx driver. Option "VideoOverlay" "on" Option "DesktopSetup" "clone" Option "OverlayOnCRTC2" "1" Of course, this means that you will get good video (with xv support) which is ATI Video based...

Thanks. :- ) Video card info: Identifier "Card0" Driver "intel" VendorName "Intel Corporation" BoardName "82865G Integrated Graphics Controller" BusID "PCI:0:2:0" mythfrontend.log: 2009-11-02 12:34:13.061 VideoOutputXv Error: Could not find suitable XVideo surface. I also get errors about audio too, although I can hear sound. Search this Thread 09-25-2008, 12:30 AM #1 newbuyer17 Member Registered: Sep 2006 Posts: 38 Rep: choppy mythtv playback on ati (with error messages) I recently bought an ATI 3450 com> Date: 2005-12-12 15:54:05 Message-ID: b4b7cb310512120749u61c62fd3tf1945f5c0a941afd () mail ! pop over to these guys

Frames * will be skipped in order to keep the audio and * video in sync. 2008-09-24 21:09:03.358 VideoOutputXv: Desired video renderer 'xv-blit' not available. Click Here to receive this Complete Guide absolutely free. return True > uniDRIAuthConnection... > uniDRIAuthConnection... com> Date: 2006-10-08 0:44:14 Message-ID: 991ceb870610071744i683d62b0u7cede652bfc67c7b () mail !

I also tried aticonfig --intial aticonfig --overlay-type=Xv and that made no difference either. I bought the ATI card as an upgrade to the internal intel chipset, but its far worse. com [Download message RAW] [Attachment #2 (multipart/alternative)] Video card: ATI Mobility Radeon X300 (on a laptop) Driver: ati-fglrx On 12/12/05, Carl Fongheiser wrote: > > On 12/12/05, cardboil wrote: I usually use "mplayer -vo xvmc -vc ffmpeg12mc $1" to test the driver, and it's ok on my Q35 (same model like G33).

Note that registered members see fewer ads, and ContentLink is completely disabled once you log in. Do you want to help us debug the posting issues ? < is the place to report it, thanks ! Want to know which application is best for the job? http://marc.info/?l=mythtv-users&m=113440284529242 I just dont understand X11 enough to debug this, and nothing I've found online works.

glxinfo says "direct rendering: Yes" ... here's the output I get... 2006-10-07 19:32:22.102 TV: Attempting to change from None to WatchingLiveTV 2006-10-07 19:32:22.104 Using protocol version 31 2006-10-07 19:32:23.262 DPMS Deactivated 2006-10-07 19:32:23.272 Could not bind to What kind of video card are you using, and what X11 driver are you > using? By joining our community you will have the ability to post topics, receive our newsletter, use the advanced search, subscribe to threads and access many other special features.

both my frontend and remote backend are running MythTV \ .20 (v11444) ... Since then I cannot get mythtv to playback smoothly, either on livetv or a recorded program. Now.. .with that said... If so could you post your Xorg config Or is this hardware simply not compatible.

Having a problem installing a new program? No idea why DRICreateContext request fails for you... Cheers Douglas. -------------- next part -------------- An HTML attachment was scrubbed... Next message: [mythtv-users] VideoOutputXv Error Messages sorted by: [ date ] [ thread ] [ subject ] [ author ] More information about the mythtv-users mailing list FAQ Forum Quick Links

I'm using a monitor rather than TV out, and have messed about with playback profiles. URL: http://lists.ourshack.com/pipermail/mythtvnz/attachments/20080428/cdc5093d/attachment-0001.htm Previous message: [mythtvnz] DTT testing - Wellington Next message: [mythtvnz] DTT testing - Wellington - MPLAYER SVN results... Can anyone confirm whether they have an ATI card working in ubuntu/mythbuntu without any issues? 2. I have the fglrx drivers installed and setup \ (ati-drivers-8.27.10-r1) ..

muthbuntu at muthbuntu:/$ Any ideas? here is the relevant device portion of my xorg.conf Section "Device" Identifier "aticonfig-Device[0]" Driver "fglrx" Option "UseInternalAGPGart" "no" Option "OpenGLOverlay" "on" EndSection Also... com [Download message RAW] [Attachment #2 (multipart/alternative)] Hi all...

[mythtv-users] VideoOutputXv Error cardboil cardboil at gmail.com Mon Dec 12 05:52:59 EST 2005 Previous message: [mythtv-users] Xtraview patch (UK DVB), how to apply it?

Garry Adv Reply January 31st, 2010 #2 UponFirstListen View Profile View Forum Posts Private Message First Cup of Ubuntu Join Date Dec 2006 Beans 9 Re: Mythbuntu 9.10 VideoOutputXv Error Messages sorted by: [ date ] [ thread ] [ subject ] [ author ] I've taken the plunge and followed the directions on mythtv.org.nz and used SVN to get the They hope these examples will help you to get a better understanding of the Linux system and that you feel encouraged to try out things on your own. It plays a few frames at full speed, then goes really stuttery.

Thanks, Andy [Attachment #5 (text/html)] Hi all...

I've setup my Dell D600 notebook as a remote frontend... codec 'MPEG2' makes 'xshm,opengl,xlib,' available, using 'xshm' instead. 2008-09-24 21:09:03.359 VideoOutputXv: Falling back to X shared memory video output. *** May be slow *** This is pretty frustrating. A command I used to check Xv also came back with a failure, but cant remember the command now. The time now is 03:24 AM.

I get the following error in the frontend output: > > > > > > > > 2005-12-12 15:12:51.715 Disable DPMS > > 0: start_time: 0.036 duration: 0.193 > > Not sure if this is a red herring. 2008-09-24 21:00:28.247 Opening ALSA audio device 'default'. which is ATI Video based... I found these settings through http://suslikcentral.blogspot.com (posting on Dec 14, 2005).

I'm running Gentoo 2006.1 on this box... from the command line I can capture and play back using mplayer, but mythbuntu's frontend dies when I am trying to watch tv. ALSA lib control.c:909snd_ctl_open_noupdate) Invalid CTL /dev/mixer 2008-09-24 21:00:28.286 AudioOutput Warning: Mixer attach error -2: No such file or directory Check Mixer Name in Setup: '/dev/mixer' 2008-09-24 21:00:28.287 NVP: Enabling Audio So, and I'm watching live TV well enough...

The was to use the following options in addition to the usual TV out options in xorg.conf. If you need to reset your password, click here. Could anyone shed any light on what is going on? gmail !

Ubuntu Logo, Ubuntu and Canonical Canonical Ltd. I guess I need to be clued in on this one... but it's jerky...